
Apie vietą
„AMANDUS“ – VIRTUVĖS ŠEFO DEIVYDO PRASPALIAUSKO RESTORANAS VILNIAUS SENAMIESTYJE
Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu trečiadieniais – šeštadieniais nuo 19 val.
Nuo 2025m. gegužės 1d. keičiasi degustacinės vakarienės formatas ir kaina (įskaitant ir dovanų kuponus) - degustacinės vakarienės kaina asmeniui kainuos 100eur, tačiau nebus papildomai apmokestinamas mineralinis vanduo visos vakarienės metu, bei kava / arbata po vakarienės.
Vynų derinio kaina asmeniui nuo 2025m. gegužės 1d. - 50eur.
Visi dovanų kuponai, įsigyti iki šios dienos, galios senąja tvarka.
Restorano privalumai
- Romantic
- Serves alcohol
- WiFi
Populiariausias patiekalas
Pasiūlymai
Pasiūlymai ir renginiai jau greitai!Įvertinimai
Įvertinimai
Darbo laikas
Pirmadienis
Restoranas uždarytasAntradienis
Restoranas uždarytasTrečiadienis
19:00 - 23:00Ketvirtadienis
19:00 - 23:00Penktadienis
19:00 - 23:00Šeštadienis
19:00 - 23:00Sekmadienis
Restoranas uždarytasŠvenčių ir nedarbo dienomis darbo laikas gali skirtis.