Vilnius

Vanillè senas

240 įvertinimai

Vanilė – švelnus, vos juntamas, tačiau išraiškingas prieskonis, sukuriantis svaiginantį pojūtį. Dėl ypatingo vanilės subtilumo dažnai pakanka vien jos kvapo, kurio paskirtis - nuraminti, sudominti, sugundyti. Tokia ir mūsų virtuvė. Siūlome laiko patikrintus, sumaniai patobulintus patiekalus, burnoje tirpstančius desertus bei įsimintino skonio gėrimus. Kokybė, šviežumas ir natūralumas - kertiniai mūsų principai gaminant patiekalus, kuriems negailime kantrybės ir išrandingumo. Kurdami savo meniu naudojame vietinių ūkininkų produktus, išskirtinę produkciją iš užsienio, daugumą sudedamųjų dalių gaminame patys. Dedame visas pastangas, kad sukurtume tobulą tarsi vanilės žiedas skonių dermę.

...Lounge

Lounge kultūra - patrauklus būdas praleisti laiką atpalaiduojančioje aplinkoje, kur mėgaujantis geru maistu gimsta pokalbiai, jaukumą kuria muzika. Mūsų restorane didelis dėmesys skiriamas užkandžiams bei gėrimams, nes manome, jog užsukate pas mus ne tik pavalgyti, bet ir pabendrauti, pasikrauti teigiamos energijos. Mūsų restorane vyrai nusiriša kaklaraiščius, o moterys meta iššūkį aprangos kodams. Restoranas atviras lankytojams vakarais, nes vakaras - magiškas metas, kuomet neįpareigojanti aplinka ir ryškūs įspūdžiai leidžia tapti tikruoju savimi. Tai metas, kuomet laisvai alsuoja Vilniaus dvasia, o hipnotizuojančios šviesos kviečia neskubėti, svajoti ir mėgautis.

Du žodžiai, dvi idėjos susilieja į vieną visumą, sukurdamos tobulą erdvę - restoraną „Vanille Lounge“.

Vanile kvepianti ramybė...


Kontaktai
Uždaryta

Darbo valandos

Pirm

Uždaryta

Ant

Uždaryta

Tre

17:00 - 00:00

Ketv

17:00 - 01:00

Pen

17:00 - 03:00

Šeš

17:00 - 03:00

Sekm

Uždaryta
Atsiliepimai
9.3
Nuostabu
240 įvertinimai
Maistas
9
Aptarnavimas
9.5
Aplinka
9.2
Švara
10

Rūšiuoti pagal:

Tablein restoranų gidasSuraskite ir rezervuokite aktyviausius restoranus Lietuvoje. Renginiai, degustacijos, pasiūlymai.
Norite prisijungti prie Tablein?
Parašykite mums: info@tablein.com

© 2025 Tablein. All rights reserved.