Palanga

h3>Rugpjūčio 17 d. 18:30 val. kviečiame gurmanus į vienintelę vasaros vakarienč su "Žuvinės" šefo patiekalais ir prie jų derančiais šampanais:

VAKARIENĖ SU ŠAMPANU
 

Rezervuokite staliuką jau dabar! Vietų skaičius ribotas! 

---------------------------- 

Žuvinė – žuvies diena kasdien!

Mes glaudžiai bendradarbiaujame su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio, kad visada turėtumėme šviežios žuvies.

Lietuvos regionui būdingas klimatas diktuoja mūsų turimą šviežios žuvies asortimentą, kuris kaip ir sezonai kinta: rudenį žiobrio, sterkų, Baltijos menkės, Atlantinės menkės sezonas, žiemą – stintų, pavasarį – Baltijos otų, plekšnių, laukinio šamo sezonas, vasarą – ungurių, tačiau pasaulio vandenynų jūros gėrybės ir žuvys mus pasiekia ištisus metus.

Mes už šviežia, natūralų, ekologišką ir tikrą maistą.

Virtuvės komanda vedama virtuvės šefo Andriaus Gurevičiaus dirba ir kuria išvien, kad atskleistų tikrąjį žuvies ir jūros gėrybių skonį, per paprastumą, natūralumą ir tikrumą.

Profesionalūs padavėjai restorano svečiui pasiūlys tinkamiausius garnyrus prie skirtingų šviežios žuvies patiekalų, kurie dar labiau papildo ir padeda atsiskleisti tikriems jų skoniams.

Mūsų šviežios žuvies ir jūros gėrybių restorane svečiai turi galimybę ne tik pavalgyti žuvies patiekalų, bet ir išmokti žuvimi mėgautis.


Kontaktai
Uždaryta

Darbo valandos

Ant

11:00 - 00:00

Tre

11:00 - 00:00

Ketv

11:00 - 00:00

Pen

11:00 - 00:00

Šeš

11:00 - 00:00

Sekm

11:00 - 00:00

Pirm

11:00 - 00:00
Atsiliepimai
9.56
Nuostabu
62 įvertinimai
Maistas
9.5
Aptarnavimas
9.5
Aplinka
9.6
Švara
9.8

Rūšiuoti pagal:

Tablein restoranų gidasSuraskite ir rezervuokite aktyviausius restoranus Lietuvoje. Renginiai, degustacijos, pasiūlymai.
Norite prisijungti prie Tablein?
Parašykite mums: info@tablein.com

© 2025 Tablein. All rights reserved.