Vilnius

strong>I Hate Sushi

Premium Sushi and Champagne restaurant.

Norint kažko nekęsti, tai reikia pažinti betarpiškai. Per daugybės metų patirtį mes pažinome. Nubraukėme tai, ko neverta pažinti ir pradėjome savo išbaigtumo kelionę. Kartu Jus vesimės stulbinančiais natūralios gamtos takais. Jokio netikrumo, jokių spalvotų apgaulių, be pasiteisinimų. Tik vėsūs Šampanės burbulai, patiekalo emocija ir Jūs.


Škotiška lašiša. Sportiškai standi, nepaliesta dažiklių ir pabėgusi nuo antibiotikų. Patys dorojame nuo galvos iki uodegos.

Mėlynpelekis tunas. Dar vadinamas "tikrasis tunas" pasižymi gerokai riebesne, švelnesne mėsa bei itin tankiu marmuringumu, tam tikrose žuvies dalyse (o-toro).

Laukinis ungurys. Nardęs tik laisvėje, negirdėję apie vietines ar Kinijos fermas. Nesupakuotas, spėjęs pasislėpti nuo cukraus ir sintetinių priedų. Patys dorojame nuo galvos iki uodegos.

Karališkasis Kamčiatkos krabas. Audringuose lediniuose vandenyse sučiuptas auksas. Beprotiškai brangus, karališkai skanus. Patys lukštename nuo žnyplių iki keptuvės.

Islandiški lašišų ikrai. Neįprastai dideli, sferiškai taisyklingi, nekantriai pokšintys.

Wagyu jautiena. Marmuringumas mėsai suteikia stulbinančio sviestiškumo. Laikoma geriausia mėsa pasaulyje.

Nakties pabučiuoti sultiniai. Mažiausiai dvylika valandų verdame pilno kūno sultinius, užliejančius mūsų sriubas.
Atsiskaitymas TIK bankine kortele.


Kontaktai
Uždaryta

Darbo valandos

Pirm

11:00 - 22:00

Ant

11:00 - 22:00

Tre

11:00 - 22:00

Ketv

11:00 - 23:00

Pen

11:00 - 23:00

Šeš

12:00 - 23:00

Sekm

12:00 - 22:00
Atsiliepimai
9.5
Nuostabu
168 įvertinimai
Maistas
9.4
Aptarnavimas
9.4
Aplinka
9.6
Švara
9.7

Rūšiuoti pagal:

Tablein restoranų gidasSuraskite ir rezervuokite aktyviausius restoranus Lietuvoje. Renginiai, degustacijos, pasiūlymai.
Norite prisijungti prie Tablein?
Parašykite mums: info@tablein.com

© 2025 Tablein. All rights reserved.