strong>I Hate Sushi
Premium Sushi and Champagne restaurant.
Norint kažko nekęsti, tai reikia pažinti betarpiškai. Per daugybės metų patirtį mes pažinome. Nubraukėme tai, ko neverta pažinti ir pradėjome savo išbaigtumo kelionę. Kartu Jus vesimės stulbinančiais natūralios gamtos takais. Jokio netikrumo, jokių spalvotų apgaulių, be pasiteisinimų. Tik vėsūs Šampanės burbulai, patiekalo emocija ir Jūs.
Škotiška lašiša. Sportiškai standi, nepaliesta dažiklių ir pabėgusi nuo antibiotikų. Patys dorojame nuo galvos iki uodegos.
Mėlynpelekis tunas. Dar vadinamas "tikrasis tunas" pasižymi gerokai riebesne, švelnesne mėsa bei itin tankiu marmuringumu, tam tikrose žuvies dalyse (o-toro).
Laukinis ungurys. Nardęs tik laisvėje, negirdėję apie vietines ar Kinijos fermas. Nesupakuotas, spėjęs pasislėpti nuo cukraus ir sintetinių priedų. Patys dorojame nuo galvos iki uodegos.
Karališkasis Kamčiatkos krabas. Audringuose lediniuose vandenyse sučiuptas auksas. Beprotiškai brangus, karališkai skanus. Patys lukštename nuo žnyplių iki keptuvės.
Islandiški lašišų ikrai. Neįprastai dideli, sferiškai taisyklingi, nekantriai pokšintys.
Wagyu jautiena. Marmuringumas mėsai suteikia stulbinančio sviestiškumo. Laikoma geriausia mėsa pasaulyje.
Nakties pabučiuoti sultiniai. Mažiausiai dvylika valandų verdame pilno kūno sultinius, užliejančius mūsų sriubas.
Atsiskaitymas TIK bankine kortele.