Vilnius

„AMANDUS“ – VIRTUVĖS ŠEFO DEIVYDO PRASPALIAUSKO RESTORANAS VILNIAUS SENAMIESTYJE

Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną  iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.

Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu trečiadieniais – šeštadieniais nuo 19 val.

Degustacinės vakarienės kaina asmeniui - 100eur (pasitikimo taurė, mineralinis vanduo,  kava / arbata po vakarienės įskaičiuoti į degustacinės vakarienės kainą).

Vynų derinio kaina asmeniui - 50eur.

TipasRestoranas
PatiekalaiFine Dining, Vynų derinimas
RibojimaiPasirinkimas alergiškiems
Staliukų pasirinkimaiNėra lauko staliukų
PatogumaiRūbinė, Nemokamas Wifi
Kaina50 ir daugiau

Kontaktai
Uždaryta

Darbo valandos

Ant

Uždaryta

Tre

19:00 - 23:00

Ketv

19:00 - 23:00

Pen

19:00 - 23:00

Šeš

19:00 - 23:00

Sekm

Uždaryta

Pirm

Uždaryta
Atsiliepimai
9.85
Nuostabu
2154 įvertinimai
Maistas
9.8
Aptarnavimas
9.9
Aplinka
9.8
Švara
10

Rūšiuoti pagal:

Tablein restoranų gidasSuraskite ir rezervuokite aktyviausius restoranus Lietuvoje. Renginiai, degustacijos, pasiūlymai.
Norite prisijungti prie Tablein?
Parašykite mums: info@tablein.com

© 2025 Tablein. All rights reserved.