„AMANDUS“ – VIRTUVĖS ŠEFO DEIVYDO PRASPALIAUSKO RESTORANAS VILNIAUS SENAMIESTYJE
Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu trečiadieniais – šeštadieniais nuo 19 val.
Degustacinės vakarienės kaina asmeniui - 100eur (pasitikimo taurė, mineralinis vanduo, kava / arbata po vakarienės įskaičiuoti į degustacinės vakarienės kainą).
Vynų derinio kaina asmeniui - 50eur.