Vilnius

Užupio picerija

91 įvertinimai

ISTORIJA

Antonio ir Astos Meschino įkurta „Užupio picerija“ duris atvėrė 2003 m., sekant Antonio tėvų pėdomis, kurie septintajame dešimtmetyje atidarė pirmąjį italų restoraną Niukasle, Australijoje („La Concordia“).

 

APIE MUS

Didžiuojamės galėdami kepti tikrą neapolietišką picą, kuri yra paskelbta Unesco kulinariniu paveldu. Mūsų picų autentiškumą patvirtina Neapolio picų asociacijos (L’Associazione Verace Pizza Napoletana, AVPN) sertifikatas Nr. 720, išduotas „Užupio picerijai“ 2018 m.

Vyriausiasis picų gamybos šefas Federico Meschino prie komandos prisijungė 2014 m. Vėliau jo broliai,  picų kepėjas Edoardo ir virtuvės šefas Marius, taip pat pradėjo rūpintis, jog vakarienė „Užupio picerijoje“ taptų įsimintina patirtimi.

 

Visi ingredientai miltai, pomidorai, ypač tyrą alyvuogių aliejų, šviežią “mozzarella”, “burrata” sūrius importuojame tiesiai iš Italijos, o picos tešla, brandinama mažiausiai 24 valandas kontroliuojamoje temperatūroje, kad taptų minkšta, švelni ir tirpi. Būtent todėl kiekviena pica pagaminta su didele meile ir atsidavimu maisto kultūrai.

Galime pasidžiaugti, jog keletas kulinarijos ekspertų, iš skirtingų šalių, gastronominę patirtį, ragaujant „Užupio picerijoje“ keptą picą, įvertino taip pat, kaip ir valgant picą Neapolyje.


Kontaktai
Uždaryta

Darbo valandos

Pirm

11:00 - 22:00

Ant

11:00 - 21:00

Tre

11:00 - 21:00

Ketv

11:00 - 21:00

Pen

11:00 - 21:00

Šeš

10:00 - 21:00

Sekm

10:00 - 20:00
Atsiliepimai
9.36
Nuostabu
91 įvertinimai
Maistas
9.3
Aptarnavimas
9.5
Aplinka
9.2
Švara
9.6

Rūšiuoti pagal:

Tablein restoranų gidasSuraskite ir rezervuokite aktyviausius restoranus Lietuvoje. Renginiai, degustacijos, pasiūlymai.
Norite prisijungti prie Tablein?
Parašykite mums: info@tablein.com

© 2025 Tablein. All rights reserved.